Vanliga frågor

1. Ange några detaljer om dig själv och ditt önskade lån.

2. SimplyLoan väljer de bästa låneleverantörerna som matchar dina behov.

3. Jämför de utvalda låneleverantörerna på effektiv ränta, löptid, för- och nackdelar.

Prova det på förstasidan!

Du kan få erbjudanden från olika banker för upp till 600 000 SEK.

Efter att du har valt hur mycket pengar du vill låna ger vi dig en översikt över de bästa erbjudandena för just dina behov.

Det är helt gratis och utan förpliktelser att ansöka om och jämföra låneerbjudanden genom SimplyLoan – oavsett storlek och syfte med ditt önskade lån.

Om du har fyllt 18 år och är folkbokförd i Sverige så uppfyller du grundkraven för att kunna ansöka om att få låna pengar. Du kommer bli föremål för en sedvanlig kreditupplysning, något som långivaren enligt lag måste initiera för varje sökande.

Nej, vår service går i sin enkelhet ut på att visa lån som passar dig. Därefter väljer du det lån som passar dig bäst.

Det hela skiljer sig nämnvärt ej från den traditionella varianten. Den enda skillnaden ter sig dock i form av att du ansöker om lånet via en digital tjänst. Idag så hittar du en drös av aktörer där både mindre företag och de stora bankerna konkurrerar om att erbjuda potentiella kunder förmånliga, billiga och framför allt snabba online lån.

Självfallet så kan du låna pengar till en förmånlig ränta, men det hela är en krävande och tidsödande process, såvida du ej nyttjar en jämförelsetjänst. Genom att göra det så får du på ett enkelt, snabbt och smidigt sätt en överblick av de långivare vilka för närvarande matchar de krav som du definierat.

Ja, ett privatlån är ett lån utan säkerhet som möjliggör att du kan låna till en ny tvättmaskin, renovering, bil, resa eller till något helt annat. Vissa banker kan kräva en syftesförklaring, exempelvis om du ska låna pengar till en kontantinsats.

Att jämföra långivarna på egen hand kan vara både tidskrävande och krångligt. Varje gång du ansöker om ett privatlån hos en bank eller annan långivare görs en kreditupplysning på dig, vilket försämrar din kreditvärdighet. Detta kan göra det svårare för dig att få ett lån beviljat och kan även minska dina chanser till att få bra lånevillkor. Här kan vi på Simply Loan hjälpa dig genom att enkelt, tryggt och kostnadsfritt jämföra olika långivares räntor och villkor – så att du får ett så förmånligt lån som möjligt.

Simply Loan samarbetar med

Har du frågor eller behöver hjälp?

Vi är alltid redo att hjälpa till!

 

 

Lista över långivare vi samarbetar med

Enkelfinans
Bank Norwegian
Advisa
Ferratum
Sambla
Lendo
LoanStep
Freedom Finance
Coop
Resurs Bank
Lån & Spar Bank
Komplett Bank
Zmarta
Northmill
ComboLoan
Enklare
Svea Ekonomi
Viiga Lån
Leta lån
Thorn Privat Finans
Klara Lån
Axo Finans
Compari
Arcadia Finans
Credifi
Lumify
Big Bank